Onze behandelingen

Wat doen wij

Bij onze praktijk streven we ernaar om een comfortabele en ontspannen omgeving te creëren, waarin u zich op uw gemak voelt en vertrouwen kunt hebben in de zorg die wij leveren. Ons ervaren team van tandartsen en specialisten staat klaar om uw tandheelkundige behoeften te vervullen met expertise en zorgzaamheid.

Of u nu op zoek bent naar routinematige controles en preventieve zorg, cosmetische behandelingen om uw glimlach te verbeteren, of geavanceerde tandheelkundige procedures, wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

Of u nu een nieuwe patiënt bent die op zoek is naar een tandarts of als u al deel uitmaakt van onze tandartsfamilie, we heten u van harte welkom om een afspraak te maken en uw mondgezondheid in goede handen te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw glimlach kunnen verbeteren en uw tandheelkundige zorgen kunnen verlichten.

Spoedklachten

Heb je een spoedklacht? Bel dan na 17:00 uur naar :

Dental 365 | Spoedtandarts Rotterdam

   Adres:  Dr. Molewaterplein 30, 3015 GD Rotterdam

   Tel:  085-0513958

U wilt een Wortelkanaalbehandeling door specialist ? Een veel voorkomende situatie is die met hevige kiespijn. Bel direct voor een afspraak.

Lees meer

Parobehandeling – Een gezond gebit is meer dan “geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op.

Lees meer

Mondhygienist Rotterdam? De mondhygiënist 4 Ambacht helpt u graag. Een goede mondhygienist in Rotterdam nodig? Bel nu voor een afspraak.

Lees meer

Klikgebit rotterdam. Gratis klikgebit nodig? Klikgebit, kuntgebit, tandprothese, klikprothesel. Nieuw of reparatie? Wij helpen u graag.

Lees meer

Implantaat Rotterdam? Wij zijn de specialisten in het maken van implantanten in Rotterdam. Mooie implantaten zijn bij ons zeer betaalbaar.

Lees meer

Mondzorg
94%
Pijnbehandeling
90%
Orthodontie
80%

Onze service

01

Advies aan onze patiënten

Wij zijn er trots op om niet alleen tandartsen te zijn, maar ook adviseurs en partners in de zorg, met als doel u te helpen een glimlach te behouden die een leven lang meegaat.

02

We zorgen voor onze patiënten

Tij zetten ons in om elke patiënt met zorg, begrip en respect te behandelen, omdat we geloven dat de beste tandheelkundige zorg gepaard moet gaan met een warm hart."

03

Gekwalificeerd personeel

We zijn een tandartspraktijk met tandartsen en een preventieassistente. Al onze medewerkers hebben naast een afgeronde opleiding een BIG registratie.