Klikgebit Rotterdam

Gratis klikgebit nodig? Klikgebit, kuntgebit, tandprothese, klikprothesel. Nieuw of reparatie? Wij helpen u graag.

Klikgebit, Kunstgebit & Klikprothese

Wat is een klikgebit?

Klikgebit Rotterdam? Een klikgebit, ook wel klikprothese genoemd,  is een volledige gebitsprothese die rust op implantaten en een veel betere oplossing dan een loszittend kunstgebit. Een klikgebit is een uitmuntend systeem waarbij de kronen of een volledige brug in de kaak worden geplaatst op en met behulp van tandimplantaten en drukknopen.

Over het algemeen zijn er minstens twee implantaten nodig in zowel de bovenkaak als in de onderkaak om de brug op zijn plaats te houden. Een klikgebit op implantaten is een ideale oplossing voor mensen die problemen hebben met een loszittend kunstgebit of voor mensen die voor de keuze staan om een gebitsprothese te nemen. Wilt u een volledig vast gebit op implantaten? Dan hebben wij een andere oplossing met de All on 4 of All on 6 vast gebit op implantaten.

Klikgebit Rotterdam

Wat zijn de voordelen van een klikprothese?

Het grote voordeel van een klikprothese ( klikgebit )  is dat deze is gemaakt van licht materiaal. Daardoor is de prothese voor patiënten geschikt die weinig kaakbot meer hebben nadat ze al jarenlang drager zijn geweest van een kunstgebit.

Een klikprothese is meestal veel fijner om te dragen dan een kunstgebit. Het verschuift niet in de mond, en u heeft geen gehemelte in de bovenkaak, waardoor u veel beter proeft, veel makkelijker eet en kunt lachen zonder dat u zorgen hoeft te maken dat het gebit eruit valt. Het andere grote voordeel van een klikprothese is dat hij in de meeste gevallen door de verzekering wordt vergoed. Klikgebit Rotterdam? Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Voor wie is de klikprothese geschikt?

Zoals al bleek uit het voorgaande, is een klikprothese bij uitstek geschikt voor mensen die iets beters willen dan een kunstgebit. Maar ook andere patiënten die gaan denken aan vervanging van hun eigen gebit dat niet meer goed functioneert, kunnen geholpen worden met een klikprothese.

Klikgebit Rotterdam. Bel voor een afspraak 

Tandarts4ambacht

Moderne praktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Geen wachtlijst

Uw Voordeel

Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoedklachten
Sterkere tanden binnen uw budget
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling mogelijk in meerdere talen

Heeft u vragen?

Wij zij te bereiken via het volgende telefoonnummer: 010 477 1011. U kunt ons ook per email bereiken.

Hier uw vraag stellen